Search
Close this search box.

Donaţie de carte graţie proiectului „Cărți pentru Moldova”

Biblioteca Științifică a UTM a primit o generoasă donație de cărți, grație proiectului „Cărți pentru Moldova”, ce are ca scop îmbunătățirea, sprijinirea și facilitarea învățării, studierii și utilizării limbii engleze prin furnizarea de cărți pentru bibliotecile din întreaga țară. Aceste cărți au fost colectate în Marea Britanie, prin intermediul „Armatei Salvării”, și distribuite gratuit în Republica Moldova de către Biblioteca Națională a Republicii Moldova.

Proiectul „Cărți pentru Moldova” îşi propune să furnizeze anual 500 000 de cărți în limba engleză bibliotecilor din RM.

În urma acestui demers, Biblioteca Științifică a UTM a primit aproximativ 400 de publicații, predominant din domeniul tehnologiilor alimentare și beletristică. Acest act de generozitate și colaborare internațională va contribui la îmbogățirea colecției bibliotecii în limba engleză și va oferi studenților, cercetătorilor și personalului didactic acces la resurse diversificate și relevante pentru domeniul lor de interes.

Dorim să exprimăm sincere mulțumiri atât celor implicați în proiectul „Cărți pentru Moldova”, cât și Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova pentru eforturile depuse în vederea distribuirii acestor cărți.

Distribuie