Search
Close this search box.

Un nou titlu de carte – „Anatomia topografică a câinelui”

Biblioteca Științifică a Universității Tehnice a Moldovei a primit recent o donație importantă de carte: cinci exemplare ale atlasului „Anatomia topografică a câinelui,” elaborat de Aurel Ciuclea, doctor în științe medical-veterinare și conferențiar universitar la Facultatea de Medicină Veterinară a UTM.

Acest atlas este util atât pentru studenți, cât și pentru practicienii din cadrul clinicilor veterinare și pentru specialiștii în științe medicale implicați în medicina experimentală. Întrucât orice intervenție pe corpul animalului necesită o cunoaștere precisă a formei și structurii acestuia, lucrarea servește și ca un ghid de laborator, integrând eficient materialul studiat la prelegerile de curs și activitatea practică.

Atlasul oferă îndrumări vizuale detaliate privind anatomia câinelui și, alături de manualul de studiu, contribuie la aprofundarea și extinderea cunoștințelor în domeniul anatomiei descriptive și topografice.

Mulțumim autorului, Aurel Ciuclea, pentru generozitatea sa și pentru contribuția adusă la îmbogățirea colecției de publicații ale bibliotecii.

Distribuie